Bežné dni vo veterinárnej ambulancii

Vo veterinárnej ambulancii VETERAS máme za sebou neskutočne úspešný týždeň!

Boli u nás psy a mačky rôznych plemien a veľkostí a sme radi, že sme im mohli pomôcť s ich zdravotnými ťažkosťami. Každé zviera, ktoré nás navštívilo, sa cítilo bezpečne a zároveň sa stalo aj členom našej veľkej veterinárnej rodiny.

Vykonali sme niekoľko sterilizácii mačiek a feniek psov, kastrácie psíkov, extirpáciu kožného nádoru, niekoľko akútnych ošetrení a preventívne úkony.

Tiež sme sa nedokázali zastaviť aj v našom psom wellness salóne, kde sme strihali a upravovali malých aj veľkých psíkov ako napríklad yorkshira alebo maltézskeho psíka.

Na videu môžete vidieť skvelé zábery pred a po strihaní a ako sa nám krásne podarilo premeniť Vašich miláčikov.

Chceme Vám povedať, že Vaše zvieratá sú pre nás veľmi dôležité a robíme všetko, čo je v našich silách, aby sme im pomohli a udržali ich zdravé a šťastné.

Preto sme radi, že si nás vyberáte ako svojich veterinárov a vždy sme radi, keď naši zákazníci vidia, ako sa ich miláčikovia tešia, že sú v dobrých rukách.

Ak hľadáte skutočných odborníkov na starostlivosť o vaše zvieratá, kontaktujte nás ešte dnes. Bude nám nesmiernym potešením, ak nám dáte šancu ukázať, ako dokážeme pomôcť aj Vašim miláčikom.