Strihanie plemena Kokeršpaniel

Ak vlastníte kokeršpaniela, jedného z najkrajších a najobľúbenejších plemien na svete, ste na správnom mieste.

Strihanie kokeršpaniela Košice

V tomto článku Vám predstavíme naše profesionálne služby strihania psov a vysvetlíme Vám, prečo je dôležité udržiavať Vášho kokeršpaniela v perfektnom vzhľade a zdravej kondícii.

Prečo je dôležité strihanie srsti pre kokeršpaniela?

Strihanie je neodmysliteľnou súčasťou starostlivosti o kokeršpaniela.

Toto plemeno je známe svojou nádhernou hustou srsťou, ktorá vyžaduje pravidelnú starostlivosť.

Pravidelné strihanie nie len udržuje srsť Vášho psa zdravú a lesklú, ale tiež mu pomáha cítiť sa pohodlne a zdravo.

Štýlový strih môže navyše zdôrazniť krásu a jedinečnosť Vášho kokeršpaniela, čo mu pomôže vyniknúť v dave.

Strihanie kokeršpaniela Košice VETERAS

Naše profesionálne služby strihania psíkov:

V našom Psom WELLNESS Salóne Vám s radosťou ostriháme psov plemena Kokeršpaniel. 

Naši profesionáli majú bohaté skúsenosti s touto konkrétnou rasou a sme nadšení pre rôzne strihy a štýly podľa Vašich predstáv.

Spolupracujeme s našimi klientmi individuálne, aby sme pochopili ich preferencie a zabezpečili, že výsledný strih bude presne podľa toho čo si vyžiadali.

Okrem štandardného strihania a úpravy srsti kokeršpaniela ponúkame aj ďalšie služby, ako je kúpanie, odstraňovanie chlpov z uší, zastrihávanie nechtov a čistenie zubov.

Naši odborníci sú vyškolení v rôznych technikách a postarajú sa o Vášho kokeršpaniela s ohľadom na jeho pohodlie a bezpečnosť.

Strihanie kokeršpaniela Košice VETERAS Psi Salon

Výhody pravidelného strihania kokeršpanielov:

Pravidelné strihanie plemena Kokeršpaniel prináša množstvo výhod pre Vášho psa.

  1. Zdravá a lesklá srsť: Pravidelný strih odstraňuje odumreté chlpy a zabráni tvorbe dredov, čím udržuje srsť Vášho psa zdravú, lesklú a vo vynikajúcom stave.
  2. Znížené riziko zapletania srsti: Dlhá srsť kokeršpaniela sa ľahko zapletie, čo môže spôsobiť nepohodlie a dokonca aj kožné problémy. Pravidelné strihanie minimalizuje riziko zapletania a udržuje srsť voľnú a zdravú.
  3. Lepšia hygiena: Krátka a dobre upravená srsť uľahčuje udržiavanie hygienických noriem pre Vášho psíka. Jednoduchšie je ošetrovať krátku a upravenú srsť, umývať a sušiť ju po kúpeli.
  4. Komfort a pohoda: Dlhá a neporiadne udržiavaná srst môže spôsobiť nepohodlie a horúčavu vášho psa, najmä v horúcich letných mesiacoch. Pravidelné strihanie pomáha udržiavať vášho kokeršpaniela pohodlne a chladiť ho.

Strihanie kokeršpaniela Košice psi salon

Záver článku:

Ak hľadáte profesionálne strihanie pre vášho kokeršpaniela, Psí WELLNESS Salón VETERAS.sk je Vaša ideálna voľba pre Košice a okolie.

Naši skúsení profesionáli Vám poskytnú špičkovú starostlivosť a zabezpečia, že Váš kokeršpaniel bude vyzerať úžasne a cítiť sa zdravo.

Nezanedbávajte dôležitosť pravidelného strihania a využite všetky výhody, ktoré pravidelná starostlivosť o srsť prináša.

Navštívte náš salón a dovoľte nám postarať sa o Vášho štvornohého priateľa s láskou a starostlivosťou, ktorú si zaslúži.

Sme hrdí, že sme Vaším spoľahlivým partnerom v starostlivosti o Vašich psích miláčikov v Košiciach a blízkom okolí.


Autor článku:

MVDr. Barbara Popovičová

IMG_8638 – kópia