VETERAS v Detskom parku Anička v Košiciach

Detský park Anička v Košiciach je miestom, kde sa v MiniZoo môžete stretnúť s množstvom zvierat.

Teraz sa môžete tešiť na ešte lepšiu starostlivosť o tieto milé zvieratká vďaka novému oficiálnemu partnerstvu s našou veterinárnou ambulanciou VETERAS.

anicka1

Naša pani veterinárka sa postará o zdravie a pohodu sliepok, bažantov, králikov a morských prasiatok v MiniZoo, pričom našou hlavnou povinnosťou bude monitorovať zdravotný stav zvierat, aby sme včasne identifikovali akékoľvek zdravotné problémy a poskytli akútnu liečbu.

sliepky2

Tiež sa budeme pravidelne starať o to, aby sa zabezpečila hygienická starostlivosť a dostatočná strava a voda pre zvieratá.

Budeme dispozícii aj na poskytnutie prvej pomoci v prípade náhlej choroby alebo zranenia. Tiež pomôžeme s odporúčaním preventívnych opatrení, ako sú vakcíny a očkovania aby sa zabezpečila ochrana zvierat pred infekčnými chorobami.

Všetky zvieratá v MiniZoo budeme mať pod našim starostlivým dohľadom, aby sme sa uistili, že sa cítia dobre a majú primerané podmienky pre šťastný a veselý život aj v obmedzených podmienkach.

zajace

Ako návštevníci Detského parku Anička, sa môžete tešiť na kvalitnejšiu a profesionálnu starostlivosť o zvieratá v MiniZoo.

V prípade, že máte nejaké otázky alebo obavy o zdravie a pohodu zvierat, môžete sa kedykoľvek obrátiť na nás prostredníctvom našich kontatktov.

Toto nové partnerstvo medzi detským parkom Anička a veterinárnou ambulanciou VETERAS je dôkazom nášho záväzku a naplneniu poslania k zabezpečeniu prvotriednej veterinárnej zdravotnej starostlivosti o zdravie a pohodu zvierat v MiniZoo.

outdoor

Tešíme sa na spoluprácu a na to, ako sa budeme spoločne starať o našich miláčikov v MiniZoo."

Ak by ste chceli vedieť viac o našej práci alebo o tom, ako sa o zvieratá v MiniZoo staráme, pozrite sa na náš blog na stránke www.veteras.sk. Tam nájdete aj ďalšie užitočné informácie o zdraví zvierat a veterinárnej starostlivosti.

Srdečne Vás pozývame na návštevu detského parku Anička a ich MiniZoo, aby ste si sami mohli pozrieť, ako sa o tieto zvieratá staráme.

Ak máte záujem vyskúšať si niečo nové a zažiť tak nové dobrodružstvá, nebojte sa nás kontaktovať alebo sa s nami stretnúť v MiniZoo osobne.

Atrakcia MiniZoo v Detskom parku Anička je pre návštevníkov v cene vstupného. Veríme, že sa vám návšteva parku a stretnutie s našou pani Veterinárkou a zvieratami bude páčiť.

Tešíme sa na vás v MiniZoo v Detskom parku Anička v Košiciach!

Autor článku:

MVDr. Barbara Popovičová


IMG_8626 – kópia